Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan edepli gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm veya elan yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu baplar, yangın alarmı verildiğinde yahut yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanoğluın çabucak hariçya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış baplardır.

Doğrusu, zemin ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek yürekin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç Yangın Kapısı gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya başka bir evgin durumda hızlı ve yangın kapısı basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

yangın kapısı Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan biryoğun şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri hiçbir bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page